lauantai 1. helmikuuta 2014

Unelmista tulee totta..

Wuhuuuuu! Unelmista tulee totta.

Sain huikeita uutisia FitFarmilta. "Bull" Mentula tuumas, että meitsi olis kisakunnossa jo keväällä 2015. Huiiiiikeeta!
Tästäpä se sitten lähtee, tai ainakin usko päämäärän saavuttamiseen tuntuu hurjasti realistisemmalta, koska tavoite on saanut ns todellisen kosketuksen. Kieltämättä jo asiaa ajatellessa tunnen perhosen siipien kosketuksia vatsanpohjassani...

Viiden päivän treeniputki tuli tänään täyteen. Huomenna mä lepään.. tai ainakin yritän.

Viikolla otin käyttöön Creatine pyruvaten. Saakeli mitä sontaa!!! En eläessäni ole vastaavanlaista juonut. Ei se mitään; nenästä kiinni, puoli lasia huikalla, vettä päälle ja loput samalla tekniikalla alas. Toimiii! Tää aine todella toimii. Heti sai lisätä jokaiseen liikkeeseen lisää painoa 1-2,5kg, tein siis selkää. Olkapää, haus -ja ojentaja treeni sujui myös paremmin; painoa sai lisätä.

2 kommenttia:

  1. Huippua Jenni! Zemppaan sua kisoihin ja kisoissa! :)

    Unohdin facen puolella vastata sulle tuohon kreatiini juttuun.. Joskus käytin creatine monohydratea (fitnesstukun), sitä sekoitin ihan palkkarin/protskun joukkoon. Mun mielestä se ei ainakaan ollut kauhean pahan makuinen. Nyt en oo pitkään sitä käyttänyt, kun se ymmärtääkseni vaikuttaa maksa-arvoihin ja mie käytän trexania tällä hetkellä ja käyn vähän väliä verikokeissa..

    VastaaPoista
  2. Juu, olen lukenut kanssa että tuo Ceratine monohydreate vaikuttaa arvoihin. Jotkut jopa pelottelevat että oma kreatiinin tuotanto lakkautuu pitkän käytön jälkeen. Ja tuossahan täytyy pitääkin niitä taukoja. Siksipä valitsin juurikin tuon pyruvaten; tehokkaampi, ei kerää nestettä lihaksiin (ei painon nousua), ei pitäisi olla vaikutusta omaan kreatiinin tuotantoon ja ei tarvitse pitää taukoja. Mutta maku... on aivan jäätävä!! Kiitos Katja tsempeistä hurjasti, jokainen tulee tarpeeseen :)

    VastaaPoista