sunnuntai 23. helmikuuta 2014

Urheilua lasten kanssa

Tänään on lepopäivä salilta, siispä oli oikein mukava ottaa suunnaksi Pirkkahalli, lasten kanssa. 1.45minuuttia tuli juostua, hiit- mallin mukaisesti :)

Meidän neiti väitti minulle olevansa minua nopeampi 60m matkalla, siispä otin haasteen vastaan. Vaikka tiedän tyttäreni olevan supernopea juoksija, väitin silti pommin varmasti voittavani ;D Itse vanhana "pikajuoksijana" parhaina aikoina (12-13v.) juoksin tuon matkan aikaan 7.52. Tyttäreni ennätys 7.49. Eeeeehkäpä ne minun kohokohdat ovat jo ohi... tai sitten ei.. ;)



Harmiksemme kenttää ei päässyt juoksemaan radalla, koska siellä oli menossa puoli maratooni/ maratooni kisat. Mutta, me sitten juostiin kentän keskellä, tekonurmi alueella :)


Otimme kuitenkin tuon harjoituskisan tekonurmella, vaikka päätimmekin että oikeat skabat on sitten radalla ;) Arvakkaas kuka voitti??? Meitsiiiii! :D Nooh, tää nyt ei viä ratkaissut tätä meidän "kisaa", mutta mutta... ;D

Jumankauta että kulki edelleen hyvin. Kovaa. Ei, mä en taatustikkaan oo tullut hitaammaks, sitä tiä vaikka tässä viällä "vanhoilla päivillään" tekis uudet henkilökohtaiset enkat.
Vitsi se tunne kun lähdet liikkeelle, jaloissa räjähtää ja kiihdytät ja kiihdytät ja kiihdytät ja se vaan rullaa ja rullaa... wow, kyllä adrenaliinitaso nousi ja mikä ikävä noita juoksukilpailuita tuli. Hirrrrrrvee himo! Järjestetäänköhän jossain jotain "veteraani harrastesarjan" kilpailuita??

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti