sunnuntai 6. huhtikuuta 2014

Tässä on Katja

Heijdå!

Katjan dietti sai alkunsa tänään, kun häneltä loppui Jutan superdietti eilen. Takana Katjalla eka minun laatima treeni. Katja oli aloittanut jaloista.
 Treenin jälkeen tuli heti palautetta viestin muodossa; "Oli aikamoinen treeni, aloitin jalkatreenillä. Melki piti kontata kotiin". Hyvä. Oikein! Asiaaaa! Mehän ei nimittäin treenata mitenkään puolitehoilla. En minä (koska sitten on vaan mukavampi jäädä kotiin ja käyttää se aika siellä hyödyksi), enkä toivo niin tapahtuvan niiltäkään, joille ohjelmat olen tehnyt. Jos puhtia ei riitä kun salilla kilon painojen nosteluun, niin mielestäni sitten paljon palvelempaa on jäädä kotiin ja levätä. Huomenna siinä tapauksessa sitten uusi yritys :) ...mutta ruokavaliossa on silti pysyttävä, vaikka sali siirtykin huomiselle ;) 

Tässä on Katjan aloitus kuvat. 6 viikon kuluttua tirkistellään uusia kuvia... ;) Itselläni on mielikuva miltä Katja silloin näyttää, mutta katsotaan... ;)



Katja on tiputtanut painoaan vuoden aikana jo 8kg. Vyötärö on kaventunut 10cm ja lantio 6cm. Hyvä Katja! Wau!

Sitten omiin treeneihin; 
tänään kävin tekemässä vikan kunnon jalkatreenin salilla ennen lauantain kisoja. Nyt sit nää seuraavat päivät keskitytään enempi jalkojen osalta juoksuun. Säästetään siis kaikki voima juoksemiseen. Ehei, kyllä mut siä salilla kuitenkin viikon aikana bongaa, onhan mulla keskivartalo ja kädetkin.. :D
Eilen olin menossa Pirkkahalliin juoksemaan, no eihän sinne päässyt, kun siellä oli heppa messut käynnissä. Suuntasin meidän omalle kentälle, Nokian keskuskentälle, kamalasta tuulesta huolimatta. Eipä siellä ihan hirveesti tehnyt mieli juosta, koska tuntu että pääkin irtoo.. Pikkutreenit ja kotiin.
Tänään siellä näyttäs ilma paljon paljon mukavemmalta. Otan siis vielä tänään suunnaksi keskuskentän ja treeneinä taidan vetää 12 x 100m sprintti, 80% teholla. Saattaa olla että alkuunsa otan myös pari kertaa lyhyemmän matkan kellotettuna (40m) ;)

Mukavaa sunnuntain jatkoa jokaiselle lukijalle
♥Jenni




1 kommentti:

  1. Niin juu ja ei sen reenamisen kuitenkaan tarvitse olla itkusilmässä menoa, hyvänä esinerkkinä tän päivänen sali. Nauratti niiiiin saakelisti, että tuli juomat nenästäkin ulos.. :D Tehokasta touhua se silti oli! Onneks oli ystävä mukana, muuten olisin kyllä hävenny itteni maanrakoon..

    VastaaPoista