maanantai 7. huhtikuuta 2014

Jalat kohti kattoa.. ;)

Kisaviikko! Nyt se on jo lähellä :) Jännitys senkun nousee... ja fiilis kohenee.
Tänään mä olen viettänyt lepopäivää. Aamuvuoron jälkeen kunnon satsi ruokaa ja pikku päikkärit :) Vähän kauppareissua ja saunaan. Jalat kohti kattoa ja vettä kiukaalle... Kylläpä huikas... varpaista :) Kevyttä hierontaa ja kohta vielä venyttelyt päälle.
Huomenna mä menen vetäseen viimeset vedot ennen kisoja. Loppu viikon saakin jalat viettää lepoa ja lauantaina katotaan mihin niistä sitten on :)
Toinen polvi hieman vihottelee (vihlasee tietyssä asennossa), mutta eipä onneks liikaa. Kyllä sillä juosta voi. Ja kovaa ;) ...katotaan kutsuuko tekonivel leikkaus kisan jälkeen.. ;D No ei kai ny sentään ;D
Eilen kävin aamulla tekeen myös vikan jalkatreenin. Seuraava saa oottaa ens sunnuntaille :)

Eilen kävin myös juoksemassa meidän omalla kotikentällä. Kylläpä täytyy kehua kuinka kohteliaita nämä meidän paikalliset valmentajat täällä ovat (siis pikkupoikien, näytti olevan jääkiekkoporukkaa). Näki että teen treeniä kentällä, niin tulivat oikein kysymään, missä vedän vetoja että he pitävät pojat poissa tieltäni. Niinpä he kohteliaasti tekivät omia alkuveryttelyitään toisella puolen kenttää ja sain juosta rauhassa :)
Teinpäs muuten oman uuden ennätyksenkin 100 metrille. Wuhuuuu!
Toi matkahan on mulle aivan uus tuttavuus (juossut kilpaa 60 metrin matkalla). On se jännä miten paljon raskaampi se on juosta, kun 60m. Kun on kuitenkin noin lyhyistä matkoista kyse. Kokeileppa vaan ite mikä ero on juosta 60 metriä täysiä vs 100 metriä. Oh hoh.
 Lauantain kisojen jälkeen keskityn vain täysin tuohon pidempään matkaan, koska 100metrin kisoja tulee olemaan näiden kisojen jälkeen minulla "jokuset" tässä kevään/kesän aikana. Ja jos kaikki tähdet osuu kohdilleen, niin se tämän vuoden kohokohta on SM- kisat Jyväskylässä elokuun alussa 100m matkalla :)

Aurinkoisia kevät päiviä, ♥Jenni


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti