keskiviikko 16. huhtikuuta 2014

Katjan kuulumisia :)

Reilu viikko Katjalla takana uutta sali -ja ruokaohjelmaa, tässä hieman hänen mietteitään uusista ohjelmista:

"Treenit on kulkenut hyvin ja on hyvin tehokkaat! Nyt huomaan, että tulee tehtyä ihan täysillä ja viimesetkin toistot hammasta purren. Ennen jätin tekemättä ne viimeiset toistot... Mutta nyt onkin ihan eri meininki ;) Jalkatreeni on ihan huippu, käsitreeni on myös aika hapottava. Selkätreeni tuntuu tällä hetkellä "helpoimmalta". Aamuaerobiselle en ehtinyt viime viikolla, mutta yhtenä päivänä tosiaan kävin juoksemassa Pyynikillä rappusia 40 minuuttia.
Ruokailut on sujuneet myös melko hyvin. On ollut päiviä, että olen pystynyt vähentämään hiilareita ja toisena päivänä olen mennyt ohjeen mukaan. En ymmärrä miksi se rasvojen käyttö on niin hankalaa.. ja se oli hankalaa jo ennen tätäkin projektia.

Muutama kommentointi Katjan terveisiin:
Huikeeta, juurikin noin! Viimeset sarjat kuulukin tehdä hampaita purren ja tekniikkakin jo siinä kohti hieman kärsii. Silloin tiedetään, että painot ovat sopivan kokoiset, kun sarjan viimeiset toistot tuottavat jo lähes failuren. Eli jäävät vajaaksi. Kun nämäkin alkavat mennä puhtaasti, silloin on aika siirtyä kovampiin painoihin. Tai kun on kysymyksessä rasvanpoltto, lisätä yksi sarja per liike lisää ja tuon jälkeen painoja lisää. Aamuaerobiselle hiiiiop! Se se on tehokasta rasvanpolttoa. Seuraavaksi tehokkain tapa on salitreenin jälkeen 20-30 minuutin hölkkä/ reipas kävely juoksumatolla/ulkona. Tuo tulee siis tapahtua niinsanottuna loppu lämmittelynä heti salitreenin perään.
Ruokailusta; Katjan kohdalla kun on kyse painon pudottamisesta, voi ruokaohjelman hiilihydraatteja vähentää kaikista muista kohdin, PAITSI EI ennen treeniä olevasta ateriasta, EIKÄ myöskään treenin jälkeisestä. Niin sanotusti kaikki muut hiilihydraatit ovat turhia ja ne voidaan jättää kokonaan pois.

Hyvä, hienoa! Upealta kuulosti Katjan terkut :) Toivottelen tsemppiä kovasti salitreeneihin ja inspiraatiota lähteä sinne aamuaerobiselle ;) Ja ruokailujen suhteen... Jatkahan samaan malliin. Se on aina "kotiopäin", jos niitä "ylimääräisiä" hiilareita pystyy pois jättämään.

Omissa treeneissä ei ole juurikaan kerrottavaa :D Samat vanhat jutut.
Sunnuntain jalkatreenit jäi vähän harmittamaan, koska toi mun polvi on ollut huonompi ja esim. askelkyykky ja hack teki niin pirukseen kipeetä sille. Hackin mä jätin kokeilujen jälkeen heti pois sen päivän ohjelmasta ja tein jalkaprässillä sen sijaan. Askelkyykyt tein vain omalla painolla. Nooo, kyllä sekin sitten lopulta sai poltetta aikaan reisissä ja takamuksessa, kun tarpeeks monta kyykkyä teki :) Nyt se onkin jo parempi, kun en ole juossut sitten lauantain jälkeen. Huomenna päivällä mä laitan ajoissa kellon soimaan (oon yövuorossa nyt) ja suuntaan salille tekeen jalkoja tai jos vähänkään vihlasee polvesta, annan sille vielä pari lepopäivää ja teen selkä/rinta treenit huomenna.


Kyllä näillä kauniilla valkoisilla tulppaaneilla jaksaa taas pääsiäisen pyhät hymyillä..


...ja näköjään yötkin. Vähän erillaista Jenni- kuvaa välillä.. ;)

♥ Jenni


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti