keskiviikko 2. huhtikuuta 2014

Haaste otettu vastaan..

Täällä ollaan niin innoissaan väsätty saliohjelmia ja ruokavaliota iltapäivän. Sain haasteen nimeltä Katja :)
Katja on tamperelainen lähihoitaja. Tottunut salikävijä. Ollut mukana muutamassa dietissä ja nyt lauantaina on hänellä vaihto Jutan superdietistä Jennin superdiettiin... ;)
Homma lähti käyntiin sillä, että Katja kyseli vinkkejä saliohjelmaansa kun tavoitteena on rasvanpoltto, mainitsi myös samalla, että on hiukka "hukassa" mitä sitä seuraavaksi tekisi... Siitä se sitten alkoi ja tällä hetkellä Katja lueskelee (varmaan) ruoka -ja treeniohjelmiaan sähköpostistaan. Viikonlopun aikana saamme varmasti Katjan lähtökuvat tähän projektiin, kun Jutan superdietti loppuu.
Innolla odotan projektin etenemistä (ja sitä edistymistä). Erittäin luottavaisin mielin; Katja on jo pudittanut painoaan ja pienentänyt kokoaan aikaisemmin hurjasti, joten tiedän hänen olevan täsmällinen ja ahkera. Tuloksia todella janoava :) Hän todella tietää, että painonpudottamisen ja kropan tiukentamisen eteen on tehtävä työtä. Eikä sinne suuhunkaan voi kaikkea ahtaa. Varsinkaan herkkuja päivästä toiseen. ..ja ikävä kyllä; Katjankin on lähdettävä sinne aamuaerobiselle lenkille tyhjällä vatsalla.. aina välillä.

Hienoa huomata itsestä miten kovasti sitä innostuu toisen projektista. Kädet syyhyten tartuin samantien ohjelmien tekoon. Tää on mulle vähintäänkin yhtä jännää aikaa kun oman itseni treenaaminen. Malttamattomampana odotan projektilaisteni tuloksia kuin omiani :)


Jees, ei muuta, jatketaan aurinkoisen päivän viettoa :)

♥Jenni



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti