sunnuntai 13. huhtikuuta 2014

Motivaatio huipussaan

No ny on käyty kisaamassa... :) Turhaa jännitin.. ;) tai kai se semmonen pieni jännitys ihan hyvästäkin on :)
Hyvin meni, juoksin kovempaa mitä treeneissä on antanut ymmärtää.. :) Lähtö meni pitkin reisiä ja siitä syystä ajaksi tuli huono, mutta sitten taas sen lähdön kanssa, aika oli erittäin hyvä :) Joo, oli pikkasen hätäsempi tapaus se lähettäjä.. voi jumaleisson!! Kirjaimellisesti en ehtinyt edes valmiina asentoon kun jo kuulu pamaus. No, arvaas onko siinä vaiheessa viellä valmis lähtemään... no ei. Ei sitten mitenkään.
Juoksun jälkeen minulle tultiinkin kommentoimaan lähettäjän tyylistä ja ammattitaidottomuudesta.. Nooo, mitäs noista... oppia ikä kaikki. Myös sen, että joskus näköjään valmiina on sama asia kun hep- ny mennään!
Ei mitään, vajaa 1.5kk ja Hesaan kisaamaan. Siellä elämäni eka 100m matka. Huh. Odotukset eivät todellakaan ole korkealla tuon suhteen.
 Onhan tässä aikaa "jokuset" harjoitukset vetää ennen sitä ja sit katsotaan minkälaisella ajalla tuo 100m kisaaminen alkaa... :) Toivoa tietysti sopii, että sitä kestävyyttä sais sen verran tässä lyhyessä ajassa paremmaksi, että sen 100 metriä jotenkinkutenkin jaksaa painaa totutulla nopealla vauhdilla maaliviivalle saakka ;) Kuulostaa kyllä aika taikatempulta.

Sitten noihin sali touhuihin...
Voi jumatzukka mikä motivaatio pläjäys, siis oikein PLÄJÄYS noi Kulttuuritalon fitness classic kisat on ollut. Täällä ollaan niin että housuissa ei enää pysytä. Voi hyvänen aika sentään. Vuosi. Vuosi vielä. En tiä, mutta ainakin täällä ollaan niin ettei tiä edes miten päin olisi.
Saattaapi olla, että multa menee se bikini fitness sarja ohi suun ja joudun siirtymään astetta lihaksikkaampien sarjaan, body fitnessiin. Katsotaan, aika näyttää mihin kuntoon sitä tässä vuodessa tulee ja sarja valitaan sen mukaan ;)



Pari uudempaa kuvaa mukaan. Selkä viime perjantailta ja alemmassa tän aamusia syömätouhuja ja odottelua, että sali aukes.. :D

Mukavaa palmusunnuntaita kaikille ja puhtia ens viikkoon!

♥Jenni


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti