perjantai 14. maaliskuuta 2014

vanhat kuvat vs uudet kuvat..

Hellou!

Viikko on taas vierähtäny sellasta kyytiä, että perässä ei meinaa pysyä. Eipä tuo kai ihme, kyllä tässä jo niiiiin vanhaksi käy. Vuosikin tuli lisää sitten viime viikon kirjoituksesta ;) Jes, eli hyvää syndee mulle! Joka vuosi naistenpäivänä räpsähtää aina vuosi lisää tähän naiseen.

Treenit on kulkenut hyvin, jollei jopa loistavasti. Niin juoksuradalla kuin salilla. Yks perc/jalkatreeni on nyt lisätty viikkoon lisää ja ehkä jo nyt jotain positiivista alkaa havaitsemaan.. eli treeni mennyt oikeeseen osoitteeseen! Suosittelenkin muuten tekemään pienemmillä painoilla, opettelemaan löytämään oikean lihaksen hermoituksen, eli tunnustelemaan, että se lihas on jännityksessä, jota kuvitteleekin treenaavansa. Isot painot on hankalampi hallita ja silloin treeni saattaa karata väärälle lihakselle. Painoa sitten vasta lisää, kun liikkeen tekniikka on hallussa. Mutta joo, näistähän nyt on netti juttua pullolaan... mutta muistuksena nyt kuitenkin ;)

Tänään tuli kellotettua elämäni eka aika 100 metrin pikamatkalle. Tyytyväinen. Mutta aikoja paljastelen kisojen myötä, kun ne siellä virallisesti saa kellotettua. Eli niitä hetkiä jo malttamattomana odottelen. Ekaan on aikaa 4 viikkoa... huiiiiij! :)

Loppuun laitan hieman vertailu kuvia.. aika välit eivät ole mitään mahdottoman pitkiä, mutta jotain pientä eroa niissä kuitenkin on havaittavissa.. :)

Reidet. Eka kuva 9.9.2013, toinen 14.3.2014.

Takapuoli. Eka kuva 2.1.2014, toinen 14.3.2014

Eka kuva 9.9.2013, toinen 11.3.2014.


Eka kuva 12.10.2013, toinen 11.3.2014.


♥Jenni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti