sunnuntai 16. maaliskuuta 2014

Ohjeita sisäisesti ja ulkoisesti

Viikonloppu alkaa olla lusittu.. :) Mitäs sä puuhastelit? Mulla se meni lauantai hieman ns kevätsiivousta tehdessä ja illalla juoksulenkki. 6.2km tuli juostua, aikaa kulu 47 minuuttia. Toki, ensimmäiset 2.5 kilometriä oli melkosta ryteikköö, pimeessä metsässä.. Siellä ei siis kovinkaan vaudikkaasti pystynyt menemään, kun joka askeleella sai varoo ettei oo liukasta, ettei juokse johonkin monttuun tai kompastu kantoon.. Loppu matka meni hieman mukavammin, kävelytiellä :)

Tänään onkin sitten päivä istuttu jäähallissa pikkujäbän pelejä seuraillen. Jes, hyvä Nokia, molemmista peleistä pojille voitot!! Ja mun pikkujäbä oli liekeissä.. ;) Tehoja tuli 3 + 4.
Hallilta kotiin ja safkaa kitusiin.. Lämpöö oli pakko lähtee hakeen salilta. Jihuuu, mä sain mun ystävän mukaan. Huikee olkapää, ojentaja ja hauis reeni siinä sitten vedettiin. On se vaan niin erillaista käydä kaverin kanssa vetään treeni, kun yksin. Siinä tulee tsempit ja avut käyttöön. Ja toistoja enemän :) Polte oli jumaleissoninmoinen. Mutta selvisin vielä kotiin.. ;) Ja saunaan.

Saunassa sitten hieman ulkoista "kohennusta". Kuiviin ja hauraisiin latvoihin/hiuksiin on hyvä sekoitus hunajaa ja oliiviöljyä. Eli, 3rkl oliiviöljyä + 2rkl hunajaa -> sotku tukkaan ja 15minuuttia päässä. Sisätiloissa voi laittaa tuorekelmun ympärille, siellä sen on hyvä hautoutua.

Iholle tein ihanan pehmentävän kuorinnan: oliiviöljystä ja sokerista massa. OiOiOi, khyllä ny kelpaa!



Saunan päälle sitten proteiinipannaria:

4 kananmunan valkuaista
4rkl kaurahiutaleita
4rkl hera proteiinijauhetta
Maitorahka
Ripaus kanelia
Ripaus kardemummaa
Ripaus vaniliinisokeria
1tl leivinjauhetta

N. 21cm vuokaan kannattaa tehdä 1.5 kertaisena.
Voitele vuoka oliiviöljyllä.
uunissa 200 astetta ja n 10 minuuttia.

Päälle laitoin päärynäsosetta.


♥ Jenni



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti